CAT | GER | ENG | ESP

Camí de Cormes 2010 93 punts Parker 2013-14

cami de cormesLa llista del reconegut crític Robert Parker 2013-2014 ha puntuat amb 93 punts Camí de Cormes  de Celler Roig Parals  valorant-lo com excel·lent, únicament superat pels 94 punts de l’Ex Ex 10, de Castell Peralada, el qual esdevé el vi empordanès que obté una millor puntuació. La carinyena blanca Vd’0 6 11 (Vinyes d’Olivardots) i el dolç Ino (Masia Serra), comparteixen també els 93 punts.

Els altres vins empordanesos que assoleixen la categoria d’excellent són Masia Carreras Negre i Masia Carreras Blanc i Flor d’Albera (Celler Martí Fabra); Perafita Negre (Celler Martín Faixó); Sota els Àngels Negre, Sota els Àngels Blanc i Desea (Sota els Àngels); V’d’O 1 10 (Vinyes d’Olivardots); Plus (Mas Oller); Finca Malaveïna i Finca Garbet (Castell Peralada); Airam, Comabruna i Terres negres (Espelt Viticultors); Ctònia (Masia Serra) i Amic (Clos d’Agon). Trenta vins més de la denominació empordanesa obtenen la qualificació de molt bons a la reconeguda llista internacional.

Per primera vegada, la valoració dels vins empordanesos i catalans ha estat realitzada per Luis Gutiérrez, el tastador espanyol de Robert Parker. Les puntuacions es recullen en tres articles publicats a www.erobertparker.com sobre els vins catalans.

Podeu consultar la llista completa dels vins catalans al següent enllaç : Llista vins catalans Parker 2013-14

Tags: