CAT | GER | ENG | ESP

Mallolet negre

D.O. Empordà

Tipus
Negre

Anyada
2016

Varietats
Samsó,  Garnatxa negra

% alc.
13,5º

Clima
Mediterrani, amb forts i secs vents del nord (Tramuntana) i brises marines a la tarda.

Rendiment
Samsó de vinyes velles 4.000 Kg/ha i Garnatxa negra 5.000 Kg/ha

Situació de la vinya
A la plana a 50m alçada.

Composició del sòl
63% sorra, 23% llim i 14% argila. Presenten força pedra.

Verema
En caixes de 20 Kg a partir del 25 de setembre.

Vinificació
Conservació en fred dels raïms durant 24 hores. Raïm desrapat, maceració en fred durant 24 hores i posterior fermentació entre 24 i 26º C amb les pells durant 6 dies.

Criança
Ha reposat 5 mesos en dipòsits d’inoxidable i ha estat embotellat el març de 2017.

 

CAT mallolet negre

 

Tags: