CAT | GER | ENG | ESP

Tocat de l’ala

Tocat de l'alaD.O. Empordà
Tipus: Negre
Anyada: 2015

Elaborat amb raïms seleccionats de vinyes de garnatxa i carinyena velles procedents de diferents municipis de l’Alt Empordà. Elaboració tradicional amb una criança fins a 4 mesos en fusta de roure francès i americà que ajuda a arrodonir i integrar el raïm procedent de les diferents finques. Verema del raïm ben madur per aconseguir un paladar fi, melós i arrodonit.

Aquest vi neix de la unió d’idees i de l’esforç de dos cellers, Coca i Fitó i Roig Parals. Dos cellers units per crear un nou estil de vins singulars dins de la DO Empordà on la fruita i l’amabilitat del vi siguin el seu fort. Un projecte amb un objectiu clar, la voluntat d’expresar l’entorn del territori a través d’un glop de vi.

Cupatge: 60% Garnatxa (vinyes de 30 a 100 anys), 40% Carinyena (vinyes de 40 a 90 anys)

% alc.: 14,5

Criança: 4 mesos en fusta de roure francès i americà.

Nota de tast: Color cirera intens. Aromes a nabius i gerds amb tocs de farigola. En boca ofereix un llarg recorregut elegant, mineral, amb fruita vermella, balsàmics i amb algunes notes de cacau. Tanins suaus, frescos, rodons i agradables. Bon postgust. Un vi per gaudir.

Tocat de l’ala PDF