L’ INTRÚS
Tipus
Negre, D.O. Empordà 2021
Varietats
Cabernet Sauvignon i Merlot
Tipús de sòl
Sílex, argilós i sorrenc.
Clima
Mediterrani, amb forts vents secs del nord (Tramuntana) i brises marines a la tarda.
Presentació
Ampolles de 75cl i 1,5l.
% Vol Ph
14,50 3.6
Producció d’ampolles
9.100
Rendiment
Parcel·la singular anomenada “El Pla del Molí” produeix uns 7.000Kg/Ha.
Verema
Merlot collit durant la segona setmana de setembre i Cabernet la tercera setmana d’octubre.
Vinificació
Conservació del raïm en fred durant 24 hores. Maceració prefermentativa en fred durant 48 hores a 10ºC. Fermentació en contacte amb les pells durant 25 dies entre 24 i 26 graus.
Criança
13 mesos en bótes de roure francès de 225 litres de capacitat.
Nota de tast
Aromes intenses de fruita negra confitada i fumats. Notes de criança subtils i ben integrades. Boca: Cos, estructura i elegància.