L’ INTRÚS

L ‘INTRÚS Vermell

Tipus
Vermell, D.O. Empordà

Varietats
Cabernet Sauvignon i Merlot

Clima
Mediterrani, amb forts i secs vents del nord (Tramuntana) i brises marines a la tarda.

% Vol Ph
14,50 3,6

Rendiment
Aquesta parcel·la única anomenada El Pla del Molí produeix uns 7.000 Kg / Ha

Composició del sòl
60% sorra, 20% materials al·luvials i 20% argila, amb roques de sílex

Collita
Merlot collit a mà durant la segona setmana de setembre i Cabernet la tercera setmana d’octubre

Vinificació
Conservació de raïm fred durant 24 hores. Raïm triturat i maceració fermentativa en fred durant 48 hores a 10 graus centígrads. Fermentació en contacte amb les pells durant 25 dies entre 24 i 26 graus.

Envelliment
13 mesos en bótes de roure francès de 225 litres.

Menú