L’ INTRÚS

L’ INTRÚS

Tipus
Negre, D.O. Empordà 2021

Varietats

Cabernet Sauvignon i Merlot

Tipús de sòl
Sílex, argilós i sorrenc.

Clima

Mediterrani, amb forts vents secs del nord (Tramuntana) i brises marines a la tarda.

Presentació
Ampolles de 75cl i 1,5l.

% Vol       Ph

14,50       3.6

Producció d’ampolles
9.100

Rendiment

Parcel·la singular anomenada “El Pla del Molí” produeix uns 7.000Kg/Ha.

Verema

Merlot collit durant la segona setmana de setembre i Cabernet la tercera setmana d’octubre.

Vinificació

Conservació del raïm en fred durant 24 hores. Maceració prefermentativa en fred durant 48 hores a 10ºC. Fermentació en contacte amb les pells durant 25 dies entre 24 i 26 graus.

Criança
13 mesos en bótes de roure francès de 225 litres de capacitat. 
Nota de tast

Aromes intenses de fruita negra confitada i fumats. Notes de criança subtils i ben integrades. Boca: Cos, estructura i elegància.