La Botera

La Botera

Tipus
Negre D.O. Empordà, 2019.

Varietats
Samsó i Garnatxa de vinyes de 40 i 60 anys.

Clima
Mediterrani, amb forts i secs vents del nord (Tramuntana) i brises marines a la tarda.

% vol
14,50%

Rendiment
La varietat Samsó de vinyes velles produeix al voltant de 3.500 Kg/ha i la Garnatxa 4.000 Kg/ha

Situació de les vinyes
A la zona del Garrigal de Mollet de Peralada a 50 m. alçada.

Composició dels sòls
63% sorra, 23% llim i 14% argila. Presenten força pedra.

Verema
Raïm collit i seleccionat a mà en caixes de 20 quilos, durant l’última setmana de setembre i la primera d’octubre.

Vinificació
Conservació en fred del raïm durant 24 hores, raïm desrapat, maceració pre-fermentativa de 24 hores i fermentació a 24-26ºC durant 16 dies.

Criança
9 mesos en bótes de roure francès de 225 litres de capacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed