La Botera

La màgia d’aquesta anyada dóna bona estructura i potencial d’envelliment a La Botera 2016.

La Botera 2016

La màgia d’aquesta anyada dóna bona estructura i potencial d’envelliment a La Botera 2016.

 

Tipus
Negre D.O. Empordà, 2016

Varietats
Samsó i Garnatxa de vinyes de 40 i 60 anys

Clima
Mediterrani, amb forts i secs vents del nord (Tramuntana) i brises marines a la tarda.

% vol
14,50%

Rendiment
La varietat Samsó de vinyes velles produeix al voltant de 3.500 Kg/ha i la Garnatxa 4.000 Kg/ha

Situació de les vinyes
A la zona del Garrigal de Mollet de Peralada a 50 m. alçada 

Composició dels sòls
63% sorra, 23% llim i 14% argila. Presenten força pedra.

Verema
Raïm collit a mà en caixes de plàstic de 20 quilos i seleccionat, durant l’última setmana de setembre i la primera d’octubre.

Vinificació
Conservació en fred del raïm durant 24 hores, raïm desrapat, maceració pre-fermentativa de 24 hores i fermentació a 24-26ºC durant 16 dies.

Criança
6 mesos en bótes de roure francès de 225 litres de capacitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú