Camí de Cormes negre
El raïm Samsó dels nostres ceps centenaris i la cura en el treball a la vinya, fan del Camí de Cormes un vi únic, autèntic i excepcional
Tipus
Negre D.O. Empordà, 2013
Varietat
100% Sansón de Vinyes Centenarias
Clima
Mediterráneo, con fuertes y secos vientos del norte (Tramontana) y brisas marinas en la tarde.
% Vol Ph
14,5% 3,5
Rendiment
Una de les parcelles plantada al 1896 produeix uns 3.100Kg / ha i l’altra de 1900 uns 3.500Kg / h.
Situació de les vinyes
Terreny pla, 50 msm.
Composició del sol
63% sorra, 23% llim y 14% argila.Força pedregós.
Verema
Raïm collit a mà en caixes de 20 quilos i seleccionat, durant els dies 7 i 8 d’octubre de la finca El Peixet
Vinificació
Conservació del raïm en fred durant 24 hores. Raïm desrapat i maceració prefermentativa en fred durant 48 hores a 10oC. Fermentació en contacte amb les pells durant 25 dies entre 24 i 26oC de temperatura.
Criança
14 mesos en bótes de roure francès de 225 litres de capacitat. Embotellat des de l‘agost de 2015.
Camí de Cormes blanc
Tipus
Blanc criança, D.O. Empordà, 2016
Varietat
Macabeu i garnatza roja de vinyes velles
Clima
Mediterrani, amb forts i secs vents del nord (Tramunta-na) i brises marines a la tarda
% Vol Ph
14,5% 3,32
Rendiment
Uns 5.500 Kg/ha
Situació de les vinyes
Terreny pla a 50 m. alçada
Composició del sol
66% sorra, 20% llim i 14% argila
Verema
Raïm collit a mà en caixes de 20 quilos i seleccionat a principis de setembre
Vinificació
Fermentat entre 16 i 20 graus en barriques de roure francès
Criança
El vi està en contacte amb les lies durant 3 mesos en barriques de roure francès de 225 litres. Embotellat a l’abril de 2017
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Camí de Cormes Garnatxa roja
Tipus
Blanc criança, D.O. Empordà, 2017
Varietat
100% Garnatxa roja
Clima
Mediterrani, amb forts i secs vents del nord (Tramuntana) i brises marines a la tarda.
% Vol | Acidea total
12,83% | 4.78 g/l ac. tartaric
Rendiment
Uns 4.000 Kg/ha
Situació de les vinya
Terreny pla a 50 m. alçada
Composició del sols
66% sorra, 20% llim i 14% argila
Verema
Raïm collit a mà en caixes de 20 quilos i seleccionat a mitjans de setembre
Vinificació
Treball amb les pells i fermentació posterior
Criança
El vi està en contacte amb les mares durant 3 mesos en 1 bóta de roure francès de 225 litres i una part en dipòsit. Embotellat a l’abril de 2018
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.