Camí de Cormes

El Camí de Cormes és sens dubte el vi que millor representa el llegat familiar de 4 generacions de feina a la vinya.

Camí de Cormes negre

El raïm Samsó dels nostres ceps centenaris i la cura en el treball a la vinya, fan del Camí de Cormes un vi únic, autèntic i excepcional

Tipus
Negre D.O. Empordà, 2017

Varietat
100% Carinyena de vinyes centenàries

Clima
Mediterrani, amb forts vents secs del nord (Tramuntana) i brises marines a la tarda.

% Vol Ph
14,5% 3,5

Rendiment
Una de les parcel•les plantada al 1896 produeix uns 3.100Kg / ha i l’altra de 1900 uns 3.500Kg / h.

Situació de les vinyes
Terreny pla, 50 msm.

Composició del sòl
63% sorra, 23% llim y 14% argila. Força pedregós.

Verema
Raïm collit i seleccionat a mà en caixes de 20 kg durant els dies 7 i 8 d’octubre de la finca El Peixet

Vinificació
Conservació del raïm en fred durant 24 hores. Raïm desrapat i maceració prefermentativa en fred durant 48 hores a 10oC. Fermentació en contacte amb les pells durant 25 dies entre 24 i 26oC de temperatura.

Criança
14 mesos en bótes de roure francès de 225 litres de capacitat. Embotellat des de l‘agost de 2019.

Camí de Cormes blanc

Tipus
Blanc criança, D.O. Empordà, 2020

Varietats
Garnatxa blanca i Macabeu

Clima
Mediterrani, amb forts i secs vents del nord (Tramuntana) i brises marines a la tarda

% Vol    Ph
14%    3,32

Rendiment
Uns 5.500 Kg/ha

Situació de les vinyes
Terreny pla a 50 m. alçada

Composició del sol
66% sorra, 20% llim i 14% argila

Verema
Raïm collit i seleccionat a mà en caixes de 20kg  a principis de setembre

Vinificació
Fermentat entre 16 i 20 graus en botes de roure francès

Criança
El vi està en contacte amb les lies durant 3 mesos en botes de roure francès de 225 litres. Embotellat a l’abril de 2020

Camí de Cormes Garnatxa roja

Tipus
Blanc criança, D.O. Empordà, 2020

Varietat
100% Garnatxa roja

Clima
Mediterrani, amb forts i secs vents del nord (Tramuntana) i brises marines a la tarda.

% Vol | Acidesa total
14%  | 4.78 g/l ac. tartaric

Rendiment
Uns 4.000 Kg/ha

Situació de les vinya
Terreny pla a 50 m. alçada

Composició del sols
66% sorra, 20% llim i 14% argila

Verema
Raïm collit i seleccionat a mà en caixes de 20 kg,  a mitjans de setembre

Vinificació
Treball amb les pells i fermentació posterior

Criança
El vi està en contacte amb les mares durant 3 mesos en bota de roure francès de 225 litres i una part en dipòsit.